• Brandola, de specialist in maatwerk voor al uw buitenverblijven!

  • Veranda's, helemaal naar uw wens op maat gemaakt!

  • Brandola, voor al uw maatwerk in houtbouw!

Veranda's

Een veranda geeft u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten. De veranda is een verlengstukje tussen de woonkamer en uw tuin. U kunt er heerlijk ontspannen, denk aan een goed boek met een voortreffelijk glas wijn of gezellig barbecuen met familie en vrienden.

 

De veranda is in vele soorten en modellen te maken. Te denken aan een veranda helemaal vrijstaand achter in de tuin. Of juist een veranda aan uw huis. Ook een combinatie van een veranda met eventuele berging is een optie. Kortom veel mogelijkheden, afgestemd op uw wensen!

 

Bekijk Veranda's

Schuren & garages

Brandola Exclusieve Houtbouw is ook uw specialist in het ontwerpen en bouwen van houten schuren en garages! Wij denken graag met u mee vanaf het eerste moment. Kom gerust een keer bij ons langs om uw wensen omtrent uw toekomstige houten schuur of garage met ons te bespreken!

 

Op ons showterrein kunnen wij u een aantal houten schuren en garages laten zien. Verder zijn er veel details en mogelijkheden om uw houten schuur / garage geheel naar uw eigen wens en invulling te laten ontwerpen! Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee!

Bekijk Schuren & garages

Tuinverblijven

Brandola Exclusieve Houtbouw al meer dan 40 jaar uw tuinhuisspecialist! Wat past er niet beter in uw tuin, dan een mooi tuinhuis, uitgevoerd in hout? U kunt het tuinhuis laten ontwerpen in diverse houtsoorten, kleuren en afmetingen. Geheel afgestemd op uw wensen en uw tuin.

 

Op ons showterrein hebben wij diverse modellen houten tuinhuizen staan, zodat u een goede indruk krijgt wat al de mogelijkheden hierin zijn. Al de tuinhuizen worden bij Brandola Exclusieve Houtbouw in de werkplaats door echte vakmensen gemaakt. Kom gerust eens langs om wat nieuwe idee├źn op te doen!

Bekijk Tuinverblijven

Carports

Ook levert Brandola Exclusieve Houtbouw carports in diverse maten en uitvoeringen. Een carport is het hele jaar door een ideaal onderkomen voor uw auto! Zo staat de auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter!

U kunt het houden bij een vrij eenvoudige carport, geheel in hout uitgevoerd. Maar de carport kan ook een chique uitstraling krijgen, waardoor de carport uw huis en tuin een extra mooie u