• Veranda's, helemaal naar uw wens op maat gemaakt!

  • Brandola, voor al uw maatwerk in houtbouw!

Veranda's

Een veranda geeft u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten. De veranda is een verlengstukje tussen de woonkamer en uw tuin. U kunt er heerlijk ontspannen, denk aan een goed boek met een voortreffelijk glas wijn of gezellig barbecuen met familie en vrienden.

 

De veranda is in vele soorten en modellen te maken. Te denken aan een veranda helemaal vrijstaand achter in de tuin. Of juist een veranda aan uw huis. Ook een combinatie van een veranda met eventuele berging is een optie. Kortom veel mogelijkheden, afgestemd op uw wensen!

 

Bekijk Veranda's

Schuren & garages

Brandola Exclusieve Houtbouw is ook uw specialist in het ontwerpen en bouwen van houten schuren en garages! Wij denken graag met u mee vanaf het eerste moment. Kom gerust een keer bij ons langs om uw wensen omtrent uw toekomstige houten schuur of garage met ons te bespreken!

 

Op ons showterrein kunnen wij u een aantal houten schuren en garages laten zien. Verder zijn er veel details en mogelijkheden om uw houten schuur / garage geheel naar uw eigen wens en invulling te laten ontwerpen! Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee!

Bekijk Schuren & garages

Tuinverblijven

Brandola Exclusieve Houtbouw al meer dan 40 jaar uw tuinhuisspecialist! Wat past er niet beter in uw tuin, dan een mooi tuinhuis, uitgevoerd in hout? U kunt het tuinhuis laten ontwerpen in diverse houtsoorten, kleuren en afmetingen. Geheel afgestemd op uw wensen en uw tuin.

 

Op ons showterrein hebben wij diverse modellen houten tuinhuizen staan, zodat u een goede indruk krijgt wat al de mogelijkheden hierin zijn. Al de tuinhuizen worden bij Brandola Exclusieve Houtbouw in de werkplaats door echte vakmensen gemaakt. Kom gerust eens langs om wat nieuwe ideeën op te doen!

Bekijk Tuinverblijven

Carports

Ook levert Brandola Exclusieve Houtbouw carports in diverse maten en uitvoeringen. Een carport is het hele jaar door een ideaal onderkomen voor uw auto! Zo staat de auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter!

U kunt het houden bij een vrij eenvoudige carport, geheel in hout uitgevoerd. Maar de carport kan ook een chique uitstraling krijgen, waardoor de carport uw huis en tuin een extra mooie uitstraling geeft. Kortom, doormiddel van een houten carport gemaakt door Brandola, krijgt uw woning een echte meerwaarde. 

Bekijk Carports

Bergingen

Een houten berging, compleet gemaakt naar uw eigen wensen? Dan bent u bij Brandola Exclusieve Houtbouw aan het jusite adres! Wij leveren bergingen in diverse afmetingen, houtsoorten en kleuren. Helemaal afgestemd op uw wensen!

Brandola is al jaren de leverancier van veel verschillende bergingen. De berging kan vrij eenvoudig worden uitgevoerd doormiddel van een platdak met een opgeklampte deur. Wilt u de tuin een echte meerwaarde geven, dan kan de berging ook in luxe uitvoering worden gemaakt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk Bergingen

Afscheidingen Poorten Hekwerken Pergola's Vlonders Plantenbakken

Naast veranda's, bergingen, schuren, carports en tuinhuizen, is Brandola Exclusieve Houtbouw ook de specialist in diverse andere houtproducten. En dan gaat het vooral om het maatwerk. U kunt denken aan afscheidingen, mooie houten plantenbakken, hekwerken, poorten en pergola's. Ook hierin zijn vele variaties en mogelijkheden!

Bekijk Afscheidingen Poorten Hekwerken Pergola's Vlonders Plantenbakken

Vakmanschap

Bij Brandola staat het vakmanschap hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundige mensen, die een passie hebben voor de houtbouw. Brandola Exclusieve Houtbouw gaat voor kwaliteit van top niveau!

Onze verkoopadviseurs denken vanaf het begin met u mee. Brandola verzorgt geheel compleet de bouw van uw houten tuinhuis, garage, schuur veranda, berging.

Kortom, alles onder één dak!  Te denken valt aan het tekenwerk, geschikt voor de vergunningsaanvraag / funderingen / wanden / kozijnen / constructies / daken etc.

Bekijk Vakmanschap

Showterrein

Breng een een bezoek aan ons showterrein! Het showterrein is 1.500m2 groot en voorzien van verschillende houten modellen, met veel variatie in afmetingen en materialen.

Bezoek uitsluitend op afspraak. Dit doen wij om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij voorzien u graag van een deskundig advies! Kom gerust eens langs om al uw wensen en de mogelijkheden met ons te bespreken. 

Bekijk Showterrein

Brochure

Onze nieuwe brochure is een feit!

Bekijk Brochure