Kom even langs!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan de uitdaging graag aan!

Afspraak maken

Voor een ultieme buitenbeleving

Buiten is het nieuwe binnen. Zeker met een luxe veranda, tuinkamer, gastenverblijf of poolhouse. Daarmee geniet u in ieder seizoen van het buitenleven. Onze houtbouwspecialisten realiseren ook voor u graag een inspirerend en uniek buitenverblijf. We combineren daarbij liefde voor duurzaam hout met ambachtelijk vakmanschap. Zo ontstaan hoogwaardige buitenverblijven die garant staan voor jarenlang buitenplezier!

Brandola komt steeds met ideeën, ook tijdens het bouwproces. Je bouwt letterlijk samen iets op met elkaar!
Mariska Bos

In 3 stappen naar uw buitenverblijf

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons showterrein om inspiratie op te doen en materialen te bekijken. Dat doen we graag op afspraak. Welkom! We vertalen uw wensen en ideeën graag ter plekke in een vrijblijvend, eerste schetsontwerp. Het helpt daarbij als u een plattegrond of foto’s van uw tuin meeneemt.

Na uw bezoek werken we graag een gedetailleerde offerte voor u uit. Bent u enthousiast over het schetsontwerp en ligt de offerte binnen uw budget? Dan werken we een 3D-ontwerp van uw tuinhuis, veranda, poolhouse of gastenverblijf uit. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw buitenverblijf er straks uit komt te zien.

Na de laatste aanpassingen aan het ontwerp en een akkoord op de definitieve offerte, bereiden wij uw buitenverblijf voor en maken we een duidelijke planning. U weet precies waar u aan toe bent en afspraak is afspraak! Uw buitenverblijf wordt geplaatst door eigen, ervaren vakmannen.Zij gaan pas naar huis als de klus écht af is.

Onze historie

50 jaar ervaring in houtbouw

Ons verhaal? Dat begint in de jaren zeventig als de grondleggers van Brandola omgewaaide bomen uit het bos halen en verzagen. Van de planken maken ze hun eerste tuinhuisjes. Die zijn nog niet zo luxe als de buitenverblijven die we nu maken, maar wel net zo robuust én zorgvuldig afgewerkt. Sommige van die tuinhuisjes zijn nog altijd in gebruik. Misschien wel het beste bewijs van onze focus op vakmanschap en kwaliteit. Sinds 2006 staat met Bert van de Brand de tweede generatie aan het roer bij Brandola. Samen met het team bouwde hij het familiebedrijf verder uit en werden ook Brandola Houthandel en Brandola Houtspecials geïntroduceerd.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat Brandola voor u kan betekenen? We helpen u graag!

Formulier